Keeping the Legacy Alive

Üritused


Back to All Events

Kultuuripäevad: NextGen Mixer ja kontsert: SVNDRA

  • The Foundation for Estonian Arts and Letters 243 East 34th Street New York, NY, 10016 (map)

Back by popular demand… noorte mixer tuleb jälle Kultuuripäevadele kui NextGen Mixer! Kutsume taas noori (16-35a) reede õhtul alla saali, kus lõbusas meeleolus saab suhelda oma eakaaslastega. Long Drink eripakkumine on saadaval 21+ NextGenil osalevatele noortele. Õhtule paneb punkti Los Angeleses resideeruv naisräppar SVNDRA. 

Ülemaailmne Eesti Noortevõrgustik (ÜENV) asutati sügisel 2019 kui aktiivsed noored kohalikest kogukondadest välismaal otsustasid moodustada katusorganisatsiooni, mis ühendab eesti noori ja noorteorganisatsioone ümber maailma. ÜENV eesmärk on pakkuda suhtlusvõrgustikku, huvide kaitset ja arenguvõimalusi. Võrgustik korraldab iga-aastaseid “Virtuaalpäevi”, postkaardi vahetusi, mentorlusprogramme ning muid virtuaalseid ja Eestis toimuvaid üritusi. ÜENV töötab koos Eesti Integratsiooni Sihtasutuse ja Global Estonians organisatsiooniga. Noortevõrgustikuga on seotud üle 200 noore, 23st erinevast riigist ja kuuelt mandrilt. 


Erikülaline:

Sandra (SVNDRA) on LA-s elav Eesti päritolu muusik, kes on oma 15 aasta pikkuse tantsijakarjääri jooksul töötanud mitmete tähelepanuväärsete artistidega nagu Teyana Taylor, Chris Brown ja Ester Dean. Muusikamaailma siirdus ta tänu muusikuile nagu Mod Sun ja Lost in Vegas. 

Eesti rahvale silma jäänud tänu raadio 2 Aastahitt 2022 “toimetuse lemmik” auhinna saajale on SVNDRA samuti kogunud tuntust Tiktoki platvormil, kus tema lugu “4” on kasutatud ligi 300 korda ning kokku vaadatatud üle miljoni korra. Samuti on SVNDRA osalenud selle aasta uues TV3 saates “Uus Laul” oma looga “Pärlid”. 

Lisaks sellele on tal olnud ka võimalus esineda Ameerikas Atlantas Tabernacle klubis, House Of Blues Chicagos ja San Diegos eelmine aasta Eesti Hiphop Festival 2022 ning see aasta ka Eesti Hiphop festival 2023’l.