Contact Us

Use the form on the right to contact us.

The foundation is always looking for opportunities to expand and involve more artists in its reach. Please feel free to contact us if you have any information that could benefit us along the way.

243 East 34th Street
New York, NY, 10016

(862)222-4427

WAF-koor esineb Eesti kultuuripäevadel New Yorgis (Postimees)

Cultural Days in Media 2016&2017 (ENG)

WAF-koor esineb Eesti kultuuripäevadel New Yorgis (Postimees)

Valev Laube

5.-9. aprillini toimuvad New Yorgis Eesti kultuuripäevad, kus esineb ka WAF-koor eesotsas Ott Leplandi, Tanja Mihhailova, Liis Lemsalu ja Kaire Vilgatsiga. Kultuuripäevadel astub üles ka La La Ladies. WAF-koori esituses tulevad New Yorgis maailma esiettekandele lood Eesti-teemalisest Broadway muusikalist «The Innocence».

 

Viie päeva jooksul annavad WAF-koor ja solistid kokku neli kontserti. WAF-koori esituses jõuavad esimest korda publiku ette lood Eesti-teemalisest muusikalist «The Innocence». Muusikal räägib kahe lapse elust läbi neljakümne aasta, selle autorid on eestlane Alari Koel ning Broadway helilooja David Austin.

Eesti kultuuripäevad New Yorgis toimuvad 5.-9. aprillil 2017. Kultuuripäevade raames saab lisaks WAF-koori, Ott Leplandi ja Tanja Mihhailova ning La La Ladies’e kontsertidele näha Linnateatri etendust «Kes kardab Virginia Woolfi», kuulata Heie Treieri, Priit Vesilinnu, Hannes Astoki, Piret Raua ning Kätlin Vainola loenguid ning vaadata filme «Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat» ja «Ameerika suvi».