Contact Us

Use the form on the right to contact us.

The foundation is always looking for opportunities to expand and involve more artists in its reach. Please feel free to contact us if you have any information that could benefit us along the way.

243 East 34th Street
New York, NY, 10016

(862)222-4427

Tallinn City Theater

Estonian Cultural Days - LineUp

Tallinn City Theater

Valev Laube

Tallinna Linnateater

Tallinn City Theater will be presenting a theater performance "Kes kardab Virginia Woolfi?" performed by one of Estonia's most respected actors and actresses. Performance is available only in Estonian, ticket sales opening in February.

Tallinna Linnateater toob meieni etenduse "Kes kardab Virginia Woolfi?" osades Linnateatri kolleegipreemia parim meesosatäitja Andrus Vaarik, Epp Eespäev, Argo Aadli ja Kristiina-Hortensia Port.

Vahel harva tuleb elus ette üks öö, mida sa enam kunagi ei unusta. Öö, mil pinna all hiilinud deemonid pääsevad valla ja võtavad juhtimise üle, nii et äkki leiad end mängimas ohtlikku mängu, mida sa ise enam ei kontrolli. Öö, mil kõik saab piinlikult avalikuks ja sinust purskub ühekor...raga välja kogu aastate jooksul allasurutud valu. Ja ometi juhib seda kõike armastus – suur, kõikehaarav, lõppematu armastus.

Edward Albee on 20. sajandi näitekirjanduse meisterlikumaid psühholooge, aga ka humanist, kes usub veendunult vabadusse ja inimväärikusse. Tema näitemängu tõi lavale mainekas bulgaaria lavastaja Mladen Kiselov (1943-2012), kes elas oma viimased aastad Eestis. Kiselov lõpetas 1968. aastal Moskvas Anatoli Efrose õpilasena GITISe, tegutses alguses lavastajana Bulgaarias ja alates 1980ndatest töötas peamiselt USAs. „Kes kardab Virginia Woolfi?“ oli tema esimene lavastus Eestis.

Etendus kestab 3 tundi 30 minutit, kolmes vaatuses ja etendub unikaalses New Yorgi Eesti Maja keskkonnas. Piletid saadaval eelmüügist veebruaris.


Concerts (available only in Estonian)