Contact Us

Use the form on the right to contact us.

The foundation is always looking for opportunities to expand and involve more artists in its reach. Please feel free to contact us if you have any information that could benefit us along the way.

243 East 34th Street
New York, NY, 10016

(862)222-4427

Eesti Kultuurfond tänab kõiki möödunud aasta toetajaid

Uudised

Eesti Kultuurfond tänab kõiki möödunud aasta toetajaid

The Foundation for Estonian Arts and Letters

Eesti Kultuurfond Ameerika Ühendriikides soovib tänada kõik fondi tegemistele kaasa aitajaid ja toetajaid möödunud aastal.

Kultuurfondi annetajad 2017:

Helle Kiiss, Rein Taagepera, Helena Kivi-Rannik, Don Sivitz, Rein Taagepera, Tiina & Agu Ets, Ilo & Aira Soovere, Indrek Ojamaa, Kaarel Laev, Andres Kurrik, Anneli O'Brien, Arno Puskar, Arvo Prima, Charles Parl, Enn Tammaru, Heino Ainso, Heljo Laev, Helle Kiiss, Irene Kuhn, Kristiana Pärn, Mairo Notton, Mari Arulaid, Mark Kiiss, Mati & Silvi Otsma, Mati & Silvi Otsmaa, Regina Lertch, Sirje Helder Gold, Slutz & Roomann Charitable Fund, Tiina Loite, Tiina Vaska, Tina Rebane, Toivo Sober, Mari Arulaid, Sirje Ainso, Anne Hirs, Anne-Reet Ilves Annunziata, Asta Nigol, Denise Nugent, Ell Tabur, Heli Paun, Heljo Laev, Indianapolis E.Selts, Kairi Kunka, Laura Nanits, Leena Kangro, Marika Harvey, Raul Pettai, Riho Melts, Silvia Vaher, Sirje Uriko, Toomas Sorra, Valdar Oinas, Vello & Tiiu Prima, Virve Vaher, Olavi Arens, Enel Merend, Hele Arens, John Brown, Laine Lya Pals, Linda Reyes, Manivald Kurisoo, Paul Attemann, Raul Pettai, Sven Roosild, Virve Kai Bulla, Virve Vaher, Kairi Kunka, Vello & Tiiu Prima, Mardi Valgemae, Mare Valgemae, David Sassian, Raul Pettai, William & Aire Salmre, Aime Andra.

Eesti Kultuuripäevad New Yorgis 2017 Toetajad:

Ilo-Mai Harding, Jaago Viitkin, Raf Zayas, Juri Tint, Urve Kaminski, Amest, Aime Kiibits, Chris Nigul, Heino Ainso, Keisi Johanson, Marje Hansar, Tiina Vaska, Vivika Tapp, Andrea Potter, Liisi Vanaselja, Merike Barborak-Partel, Annika Loppe, Lembitu Inno, Richard Cox, Helen Kim, Kairi Kunka, Tuuli Parnaste.

Organisatsioonid

Eesti Kultuuriministeerium, MISA, Estonian American National Council, Estonian Relief Committee, Korp! Filiae Patriae, The Foundation for Estonian Arts and Letters, Estonian American Fund, Estonian Students Society-USA Chapter.

Lastekoori Annetajad 2017:

Merike Barborak, Inne & Heikki Joonsar, Mark Kiiss, Estonian Ev. Luth. Church of NY, Leo Kallas, Maie Currie, Estofoods LLC, Eha McDonnell, Aime Kiibits, Heidi Siismets, Merle Jalakas, Kadi Kaaret, Core Human Factors, Inc., Anne Weidemanis Magi, Anne-Reet Ilves Annunziata, Anu & Indrek Grabbi, Eha McDonnell, Ilomai Kurrik, Juri Tint, Karl Grabbi, Kulli Barrett, Reet Uus, Silvi Luell, Tina Ora, Algi Santalucia, Anneliis Kuusik, Anu Pirn, Asta Nigol, Endel Jaska, Endel Raiem, Helve Parts, Hilja S Bergey, Juri Niiler, Kaja Weeks, Peter & Dianne Kaseoru, Riho Melts, Tiia Rettig, Tiina Ets, Tiiu Nurm, Enn Koiva, Henno Petersen, Juri Martinson, Tina Koiva, Liz Koiva, Anneli Martin, Ene Pierce, Madis Vaher, Maria Evestus.

Organisatsioonid

Estonian American National Council, Estonian Relief Committee, Estonian Students Fund in USA, Inc.